DE AANBIEDINGS SITE
 
VOOR AL UW FINANCIELE ZAKEN
De beste en goedkoopste geldzaken regelt u hier.

Op deze site vindt u diverse aanbieders die u kunnen ondersteunen als het op geldzaken aan komt. Of u nu alleen informatie wilt, een verzekering afsluiten, een lening of krediet aanvragen of uw droomhuis wilt financieren. U vindt hier alle financiële mogelijkheden om aan uw vraag te voldoen.

Leningen of hypotheken regel u via de Geldshop

Geldshop.nl is hét online financiële warenhuis dat staat voor:
Gemak, Snelheid, Eenvoud, Transparantie en Uitstekende service
Met de laagste tarieven en 14 dagen "niet goed geld terug" garantie!
Geldshop.nl wil als de online financieel intermediair geldzaken verantwoord en transparant maken. Met behoud van kwaliteit en snelheid en op een verfrissende, plezierige en hulpvaardige wijze.
 

Wij zien het als onze taak u online de juiste keuzes te kunnen laten maken. Daarom vindt u op onze site vrij toegankelijke, door ons ontwikkelde, vergelijkings- en berekeningsmodules. Wilt u direct contact of ondersteuning, dan is Geldshop.nl bereikbaar via live chat, e-mail en telefoon. Wij beschikken over een enthousiast team van professionele collega's die u graag van dienst zijn.

Geld lenen voor woning verbetering , Geld lenen voor Auto of Motor

BIGBANK - de snellere weg naar geld

BIGBANK kan hogere rentepercentages bieden, omdat BIGBANK ook actief is op het gebied van consumentenkrediet, waar gemiddeld sprake is van hogere debetrentes. Tegelijkertijd zijn de kosten van BIGBANK laag doordat zij met de klanten communiceren via telefoon en internet, en geen kantorennetwerk in Nederland hebben. De procedure van het openen van een deposito is gemakkelijk. Bij eventuele vragen helpt de klantenservice van BIGBANK snel en deskundig!.
 

Geld lenen zonder extra kosten

Bij De Nederlandse Kredietmaatschappij kan men discreet, eenvoudig, transparant, foutloos en vooral voordelig een lening afsluiten. Dit kan DNKM.nl waarmaken door een optimale online dienstverlening. Daarom heeft DNKM.nl geen callcenter en komen er geen adviseurs bij de klanten over de vloer. Klant bepaalt zelf hoe het contact verloopt: telefonisch, per e-mail of per post. Bij DNKM.nl kan men een lening afsluiten vanaf € 2.500 tot maximaal € 125.000. Er wordt een minimale looptijd van 12 maanden gehanteerd en een maximale looptijd van 180 maanden.
 

Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden

Een hypotheek met de laagste rente en beste voorwaarden? GoedkopeHypotheek.nl vergelijkt meer dan 600 hypotheken! Ontvang eenmalig per e-mail uitgebreide hypotheekinformatie met de scherpste hypotheekrentes van Nederland. 
 - Uw huidige hypotheek goedkoper bij oversluiten of aankopen, - De beste voorwaarden en goedkoopste hypotheek voor starters - Altijd de laagste rentes - Altijd volledig vrijblijvend en onafhankelijk - Altijd zeer deskundige adviseurs
.

 

UnitedConsumers homepage

UnitedConsumers.com is een consumentencollectief bestaande uit ruim 500.000 deelnemers, voor wie men korting bedingt op vaste lasten. Door groot in te kopen kan UnitedConsumers.com hoge kortingen bedingen voor al deze consumenten. De vaste lasten waar men korting op kan krijgen zijn Autoverzekering, Zorgverzekering, UnitedConsumers Energie, Goedkope telefoon abonnementen en brandstofkosten. Consumenten in Nederland kunnen door zich aan te sluiten bij UnitedConsumers.com honderden euro's per jaar besparen. 

 

 

 

 

  Hier vindt u onze linkpartners

Lastminute vakantie (TIP)
Startpagina Reizen en vakantie (TIP)
Vakantie startpagina (Tip)
Startpagina Frankrijk site
Startpagina Reizen
Reisverslag Franse Elzas
Reisverslag Franse Auvergne

 

Op zijn best startpagina
Woning kopen Woning verkopen
Linklegger
Geld verdienen
zonderproblemenlenen.nl
Geld-Lenen opzijnbest
lenen online
lening online
Online lening afsluiten
Leningsoorten

Hypotheekrente

Online lening